~„Asta le lipseşte din educaţie bandiţilor noştri…: discreţia“

Acum mai bine de 10 ani, pe când , la Antena 1, mai era emisiunea Tucă Show …(deloc simpatică mie, prin realizatorul ei infatuat… degeaba…), în respectiva emisiune a apărut, alături de vreo 5-6 politicieni români demagogi, dl Virgil Măgureanu (fost şef al SRI-ului…). Agasat de amatorismul imbecil al discuţiilor, dl Măgureanu (care numai prost şi neinformat nu se poate spune că este…) a izbucnit, deodată, cam aşa (citez din memorie): “Eu nu ştiu de ce tot bateţi domniile voastre apa-n piuă: nu există nici măcar prefect de judeţ, care să nu fie obligat, pentru a accede la şi a rămâne în post, să nu facă parte din Loja Masonică Internaţională Cercul…care este imediat sub Loja (cu componenţă eminamente iudaică) B’nai B’rith…”

Ce m-a făcut să-mi aduc aminte de ieşirea, cam “neprofesionistă” (ţinând cont de “discreţia” reglementară şi necesară a Serviciilor Secrete, din orice ţară… – iar din Serviciile Secrete nu se “iese la pensie”…)? M-a făcut, în primul rând, declaraţia, din 2004, a  dlui Dominique Strauss-Kahn (…de fapt, Cohen…este israelit francez sefard), devenit director general al FMI –  apărută în articolul lui Thierry Meyssan (teribilul ziarist şi scriitor francez, care a dat vălul la o parte şi de pesate mârşăvia criminal de cinică a CIA, din 11 septembrie 2001 , directorul lui Reseau Voltaire: “Gouvernance globale. Dominique Strauss-Kahn, l’homme de<<Condi>> au FMI”. Ce zicea, în 2004 – şi, deci, are consecinţe cu atât mai puternice, pe planeta Terra, din 2007, de când DSK a devenit directorul general al FMI? Iată: “Eu consider că oricare evreu din diaspora şi din Franţa trebuie să ajute, din toate forţele sale, Israelul. Aceasta este, de fapt, raţiunea, pentru care este important ca evreii să pună mâna pe responsabilităţi politice. (…) În funcţiile mele şi în viaţa mea zilnică, în ansamblul tuturor acţiunilor mele, eu încerc să aduc modesta mea piatră, la edificiul/construcţia Israelului”.   

…Şi doar am fost avertizaţi, de mult (de Kogălniceanu şi Alecsandri, care ştiau ce vorbeau, căci făceau parte din elita masonică a sucursalei Marelui Orient Francez în România…, de vizionarii patrioţi Haşdeu, Eminescu…, de genialul descoperiotor al insulinei, dr. Nicolae Paulescu…): “Evreii nu sunt niciodată loiali ţării unde locuiesc, ţării care le-a dat/le dă pâinea… – ei nu pot fi loiali decât Comunităţii Evreieşti/Israelite Internaţionale…”

Deci, atunci când a fost desemnată, în alegerile prezidenţiale – 2007, puţin credibila Segolène Royal, contracandidată a lui Nicolas Sarkozy, pentru Palatul Eliysée, aceasta a fost manevra trecută prin mâinile omului CIA, actualul DSK: omul de la Elysée, Sarkozy, este israelit maghiar, deci poate fi ajutat de DSK, israelit francez…pentru ca, amândoi, să-şi ajute…nu Franţa, care le-a dat pâinea, ci Israelul, în detrimentul Franţei…pentru călcarea în picioare a intereselor Franţei… şi chiar pentru  distrugerea ”patriei” care i-a adoptat…Premiul lui DSK, pentru reuşita planului de instalare a lui Sarkozy? Director general al FMI, cum altfel?! Israeliţii sunt, faţă de coreligionarii lor, foarte “parolişti”şi teribil de generoşi…pentru că generozitatea lor e de tip “bumerang” – “lovindu-i“ cu binefacere/mondialism biruitor, întru prădălnicie… (chestia talmudică, aceea cu “Tob şebagoim harog!”  – “Ucide-l pe cel mai bun dintre creştini!” este valabilă, evident, doar pentru noi, “goimiii”…). Păi, când “a brăzdat” el, DSK, lumea, pe banii mult-răbdătoarei/naivei Franţe, doar nu vă-nchipuiţi că a făcut-o împotriva candidaturii sale la şefia FMI?!

…Cineva râdea, pe sub mustaţă, la Televiziunea Română: “Ce tot vorbiţi de evreii din România? Ei aproape că nu mai există!” De fapt, corect ar fi fost să zică: “Nu sunt vizibili, precum celebra scrisoare  <<descoperită>> de detectivul Auguste Dupin, al lui Edgar Allan Poe: era agăţată sub nasul tuturor, la vedere!!! “

Aşa şi cu evreii din România: sunt “invizibili” – pentru că sunt singurii…vizibili, 24 de ore din 24, pe micul ecran…”Invizibilizaţi”, prin oboseala ochilor noştri suprasaturaţi de imaginea lor…Ei conduc România, dar, fireşte, după reţeta dezvăluită de DSK: toate eforturile României, pentru prosperitatea…Israelului (…şi a aliaţilor/dulăilor lui…în primul rând, “axa” Washington-Londra… –  deci, SUA, Anglia etc. etc. etc.).

Să ne mai mirăm că Germania re-iudaizată “s-a unificat”, iar România – nu…???!!!Să ne mai mirăm de “fraternitatea” întru crimă ritualic-talmudică, spurcătoare de DUH, de la Crăciunul 1989, a lui Iliescu-Gelu Voican Voiculescu-Petre Neulander/Roman…?! De poziţia aberantă a lui Emil Constantinescu, în 1999, când a dat drept de zbor, de pe aeroporturile Arad şi Timişoara, pentru bombardierele americane, care lansau, peste ortodocşii sârbi şi peste românii din Novy Sad, rachete scrise cu vopsea albă, prin care le urau celor bombardaţi, cu un cinism infinit, pornit dintr-o ură viscerală faţă de Creştinism-Ortodoxie,“Paşte fericit”?!

…Şi, în fine, de slugărnicia unui oarecare conducător numit, se pare, Braunovici, care înrobeşte România către SUA… – şi de aberaţia grotescă a numirii Elenei Udrea (cea care numea, mai ieri, preşedinţi prin Norvegia…)  – “conferenţiar pentru geopolitica şi geostrategia de la Marea Neagră” – plătită cu 750 de euro/per cursant (…şi s-au găsit, pentru “conferenţiarul” Elena Udrea 160 de cursanţi… – pe când, pentru patriotul genial Gheorghe Zamfir, nu s-a putut afla loc, la catedra de NAI , pe care o înfiinţase el însuşi…)…?!

Nu, dragi “români”, care vă uitaţi spre “Orient”…e drept, acolo este Ierusalimul tuturor religiilor Bibliei, dar voi l-aţi transformat în centrul de decizie al globalismului/mondialismului, care numai vouă, negustori/”păcălici”, din mileniu în mileniu, vă foloseşte…

…Vom încheia amarul nostru  periplu comparatist, prin mentalitatea europeană (de la Franţa, prin SUA, spre România…) – rezumându-l, pe acelaşi curajos Thierry Meyssan: pe când toată lumea credea că DSK se pregăteşte să ajute Franţa, prin funcţia sa proaspăt dobândită (de director general al celui mai contestat for internaţional: FMI…), dar şi în calitate de membru al celor mai “cunoscute” societăţi secrete ale Marii Finanţe Internaţionale (CFR, Bilderberg etc.) – dl cu pricina “mijlocea” o afacere grozav de spornică: la Seminarul European de la Yalta (…Yalta, mereu Yalta, devenită simbolul marilor/decisivelor trădări mondiale…) “puneau gabja”, fiecare dintre participanţi, pe câte 7 milioane de euro, vărsaţi de un alt “fidel de Israel”: celebrul Sörös…evreu maghiar (frate, deci, cu Sarkozy…) – în vederea susţinerii “revoluţiei portocalii” (…din România-Ucraina…până în Uzbekistan şi Mianmar/Birmania, unde călugări buddhişti poartă “portocaliul” în mod firesc/ritualic…ca modă milenară…). Ei, şi Agenţia de Relaţii Publice TD International, oficină a CIA (cea care l-a sprijinit, întru totul, pe bietul DSK, în pelerinajul său generos…, pe două continente… – …vă rugăm să vă scoateţi din cap că SUA şi UE sunt autentice rivale: cum naiba “ar rima”/s-ar potrivi asta, cu frăţia coreligionară, dintre americanii Rockefeller şi europenii/englezii Rotschild…???!!!) este condusă de un oarecare William A. Green…”expulzat în 1995, pentru motive de-o gravitate aşa de mare, încât n-au fost niciodată dezvăluite în public”…Dom’le, ceea ce mă umple de respect, faţă de aceşti oameni de o fidelitate excepţională (n-are importanţă faţă de cine…) este discreţia lor exemplară…

Asta le lipseşte din educaţie bandiţilor noştri…: discreţia.

”Remember!” – …vorba unui rege, care i-a supărat aşa tare pe “fideli”, că s-au uitat la amigdalele lui direct, fără să se mai împiedice de capu-i încoronat…

prof. dr. Adrian Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: