~„Epoci şi manipulări“ (…scrisoare „la un prieten“…)

Nu cred că avem dreptul moral, noi, care mai ştim istorie (faţă de generaţia PRO… – …care nu mai prea ştie/nu va şti, daca n-o ajutăm, din toata vlaga ce-o mai avem in vine…- nici ce TREBUIE să vrea, spre binele ei, dar nici „istoria” rostului vietii lor…), să uităm că românii, la fel ca toate Neamurile Pământului, au/au avut/vor avea parte de  URIAŞA ISTORIE A MANIPULĂRII

Nu putem să nu ţinem cont de tehnica EXTREM DE MINUŢIOS-RĂBDATOARE de manipulare a Neamurilor (nu-i socotesc pe români nici mai proşti, nici mai deştepţi decât pe alte Neamuri…- că au românii multe genii, că au românii o Misiune Spiritual-Terestra superioară altor Neamuri, asta este cu totul altceva!!!) – de către Oculta Mondială Israelită – manipulare care s-a înteţit, începând cu anul 1774, din casa baronului Rotschild, la Franckfurt pe Mein….Rezultarul fiind că un popor care nu-i mai prost ca românii – i-am numit aici pe FRANCEZI!!! – a făcut, începând cu 1789, lucruri pe care românii, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU !!! (…iar nu „cât de deştepţi sunt romanii că nu le-au făcut”…adevărul e că românii/popor erau şi sunt dispuşi să le facă, începand de la sângerosul an masonic 1848, din Muntenia şi Ardeal, şi ducând până în zilele noastre, la 14-22 dec 1989, la 15 martie 1990 etc. – …nu uităm de votul PERFECT democratic, „absolut” perfect democratic…, pe care se întemeiază şi Iliescu, şi Constantinescu, şi Basescu…(ca şi Hitler ori Mussolini…) – care, deja, au târât poporul român în complicaţii infernale, înăuntru şi înafară: războaie care n-au de-a face cu Neamul Românesc – deocamdată, în Iraq şi Afghanistan, “staţia” următoare, “cu peronul pe drepta”, va fi Iranul… –  …războaie chiar cu fraţii noştri ortodocsi, deocamdată cu sârbii kossovari, doar… – şi bombardarea, prin mană/comandă americană, a fratilor noştri aromâni din Novy Sad, 1999 – …nu se ştie mai departe, însa…stare de imminent război civil, pentru judeţele Harghita-Covasna-Mureş…etc.) – nu le-au făcut, sau nu le-au făcut ÎNCĂ, sau nu au fost lăsaţi de Dumnezeu să le ducă la capăt…(dar sunt şi fapte rele pe care Dumnezeu, „luând în calcul” LIBERUL ARBITRU AL CREATURII UMANE, ne-a lăsat să le facem…).

]Să recitim cărţile cvasi-interzise, intitulate Protocoalele Întelepţilor Sionului, Protocoalele de la Toronto (dar nu numai!!! – sunt informaţii de manipulare CLASICĂ a Neamurilor actuale, pe Reţeaua Voltaire, a jurnalistului francez Thierry Meiyssan… – …tot aşa de adevărat este că numele “VOLTAIRE” avertizează asupra “iluminaţilor” manipulatori!…)… – să ne reîmprospătăm memoria cu plănuirile infernale, PAS CU PAS, ale Manipulatorilor Mondiali – şi apoi, să ne uităm „pe fereastră”, să vedem câte obiective şi-au îndeplinit aceştia…- APROAPE PE TOATE!!! …”Stalinismul/Nazismul american” din zilele noastere  – nu ne spune nimic???!!!

Să ne amintim că nu trebuie să fii, neaparat, prost, ca să fii manipulat…Ajunge să fii neatent, sau naiv, O CLIPA/CATEVA ORE, pentru ca să te zbaţi, o viaţă/istorie întreagă, în plasa complicităţii cu o ticăloşie monstruoasă…ŞI AFLAT ÎN PERICOL DE MOARTE, DE A-ŢI PIERDE SUFLETUL!!!

Să ne amintim “Craciunul Orbirii” – 25 decembrie 1989… – când, pentru câteva ceasuri, aproape tot poporul, ca hipnotizat de Satana, s-a bucurat de oribilul asasinat Talmudic al CONDUCĂTORULUI DE STAT…ceea ce n-au făcut nici bulgarii, pe care, în mod tradiţional, îi consideram…cu IQ-ul mai “jos”…Greşit!…Cel puţin pentru acel moment 1989, ei au procedat perfect raţional, judecându-şi, corect, Conducătorul, Todor Jivkov…care, după judecată şi ispăşire, a redevenit “un simplu cetăţean”…Acesta este procedeul civilizat! (…există şi aşa ceva, în revoluţiile masonice…). Altceva decât atât, se numeşte ASASINAT BARBAR ŞI CU FINALITATE MISTERIOS-SATANICĂ!!! …Da, pentru că, la noi, Conducătorul trebuia să fie redus la tăcere cât mai repede, ca, pe locul udat de sângele crimei, să se instaleze, în tihnă definitivă (aşa cred ei…), adevăraţii artizani ai dezastrului României!!!

Am o antologie de jurnalism si de literatura socialista, de vreo 800 de pagini, dintre anii 1921 si 1963 (un an inainte de venirea lui Ceausescu…). Sper ca n-au uitat, toţi,  de Lucretiu Patrascanu… – care numai prost nu era…Ei, ca el, au cazut destui (sau, poate, au vrut sa cada…unii!!!) in plasa manipularii ziarelor invadate de manipulatorii de meserie, INALT SCOLITI!!!!!!! – israreliti…

Nu am cum fi mai explicit…Cine are urechi de auzit SĂ ASCULTE ŞI SĂ AUDĂ!!! Ne pasc primejdii extrem de grave, daca credem că poporul nostru este atât de destept, încat n-are a se teme de manipulare…Insusi refuzul îndărătnic de a vedea manipularea, este dovada efectelor demonice ale manipulării… –  arata cat de groaznic de perverse sunt tehnicile si, implicit, rezultatele manipularii, daca un om de o inteligenta si subtilitate deosebite, refuză să privească Adevărul crud, în faţă… 

Oho-ho, si cat de cu grija a fost pregatit „poporul român, psihologic si mental”, să accepte comunismul!!! Sadoveanu, Călinescu, Arghezi etc. au fost măguliţi, mituiţi, şantajaţi – …alde Lucreţiu Pătrăşcanu a crezut, din ultima fibra a lui!!!… – iar milioane de oameni simpli (ţărani cu care am vorbit eu, IN CARNE SI OASE, ŞI EU, ŞI EI!!!) tânjeau sa fie luaţi in seama, în şedinţele de partid!!! Nu va îmbătaţi cu apă rece şi cu propaganda de doi bani vechi, va rog frumos…(ţăranul român, când au venit “revoluţionarii”, a dat din umeri şi şi-a socotit cheltuielile pe arat, grăpat…) – si nu-i considerati pe israelitii bogati si trufasi (nu mă refer la amărâţii de evrei, pe care coreligionarii lor i-au socotit, totdeauna, „degenerati”…de i-au dat, lui Hitler, pentru munca din lagare…) – mai proşti, ori mai buni, ori mai putin „revanşarzi” ( cu privire la „fenomenul de pe Golgota”, asa cum îi zic ei…), decât sunt IN REALITATE… 

DA, NOI, CEI DIN CIVILIZAŢIA CREŞTINĂ, SUNTEM MANIPULATI ZI DE ZI SI CEAS DE CEAS, IN MII DE FELURI, SI NICI NU REALIZĂM…POATE DOAR A SUTA PARTE…!!! (…dacă catadicsim să ne ridicăm, pentru câteva clipe, capul, de pe perna comodităţii spirituale…). DA, SUNTEM SI NE LASAM PROSTIŢI, ZI DE ZI,,.CU MILIOANELE!!!

UITAŢI-VĂ CE „VAGON DE VITE” AM DEVENIT NOI, PENTRU EUROPA, ÎN ACESTE ZILE, ALE „CAZULUI ITALIA„…

…Că ne va destepta, la timp, Lumina Revelatiei Dumnezeiesti…asta-i singura mea speranta…

***

Noi uităm, spre exemplu, cu teribilă uşurinţă/nonşalanţă, spre exemplu, „manipularea masonică despre Cuza”…(el, la Ordinul Lojei Marelui Orient de la Paris, cu sucurasala din România –  Steaua Dunării … – a despărţit, prin „reforma şcoalelor”- 1864, Biserica de şcoală… – din care pricini pătimim şi noi, azi… : vine ordinul lui Adomnitei, „pe reţea”, că numai la ora de Religie are voie copilul-elev să audă de teoria creaţionistă – în rest, ceilalti profesorii au obligatia sa-l lamureasca pe micul Gâgă-elevul, că este fiul cimpanzeului si gorilei…)…Uităm manipularea pe care a dezvăluit-o chiar „vânătorul de nazişti”, evreul Simon Wiesenthal, in cartea sa Calea Sperantei – despre descoperirea Americii, de „Columb Cristofor” („nume de cod”, am zice azi…), cel care căra, in calele caravelelor sale – Nina, Pinta si Santa Maria – pe evreii aflati sub ordinul de expulazare al regilor Spaniei…deci, AMERICA ERA UN LOC DESPRE CARE MASONII ŞTIAU TERIBIL DE BINE (cel putin de la Eric cel Rosu, cca. sec IX p. Ch…) – si s-au lăudat, ulterior (în Istoria fransmasoneriei, „vocile” masonilor Emilian Dobrescu si Radu Comanescu proclamă răspicat,  că masonii au înregistrat prima lor MARE victorie: au fondat PRIMUL STAT MASON DIN LUMES.U.A…

Eu nu am amestecat, in viata mea, niciun “plan” de discuţie si niciun moment istoric – …am măcar atâta carte şi glagore, in cap!!! – …ci, totdeauna,  am privit istoria „panoramat”, ceea ce, iertat sa-mi fie, observ ca nu doriti mulţi s-o faceti …Vreti să ştiţi câte mii de tineri cântă (acum, bătrâni fiind…), cântecele de la Agnita-Botorca, Popeşti- Leordeni…???!!! Ascultati-i pe oamenii in vârsta când se-mbată, si veţi afla cu cât entuziasm s-a lucrat, cu cat „avânt utecisto-comunist”… in acele infernuri…Erau tineri…cine poate fi mai uşor “ienicerizat”/fanatizat, decât tânărul?! Chiar credeti ca „Experimentul Pitesti” este o poveste?! Unchiul meu, fost legionar, n-a fost la Piteşti, dar a cunoscut multi „piteşteni”…Sunt sigur ca n-aţi vrea să aflaţi în ce hal de îndoctrinare scabroasă, au fost adusi, sute…SUTE!!!…De bolşevismul rusesc…Ce să mai zicem despre românii martori la anul de răscruce, 1968, când am devenit, peste noapte, realmente “îndrăgostiţi”/mândri (cu maximă sinceritate!) de regimul naţional-comunist, care reacţionase corect/principial, faţă de o invazie…?!

Nu amestec niciu plan: însusi CZC îşi pune întrebarea, în Circulari şi manifeste şi în Pentru legionari, ce diferenţă era/este între comunism şi legionarism?! – …si ajunge la concluzia că, esential, ar fi ateismul comunist si lupta de clasa, propusă de comunişti…in rest, oamenii nu ar vedea multe deosebiri (?!)… – deci, între a avea Dumnezeu şi a nu avea Dumnezeu, nu-i mare diferenţă, nu-i aşa?!… – dar, în niciun caz, Căpitanul  nu afirmă, o clipă măcar,  CĂ N-AR FI EXISTAT COMUNISM, in minţile românilor interbelici!!! Cine, oare, “amesteca planurile” – eu, sau altcineva?! (Re)cititi Pentru legionari – partea de început – si să vedeti că, înca de la 1919, CZC se plânge de „trădarea TUTUROR universitarilor” ieşeni, care trecusera la marxismul-comunist!!! – ….si, cu cât amar vorbeşte despre gestul său, care a trebuit să reveleze muncitorilor de la Atelierele Nicolina, că luptau pentru o cauză falsă şi străină de ţară!!! (…când l-a cunoscut CZC pe muncitorul Pancu, in acele momente de eroism „nebun”, când acesta, Căpitanul, a dat jos STEAGUL ROŞU de pe Ateliere!!!).

Nu are rost să continuăm, pentru că, fără să fim de specialitate, am ajunge să re-scriem „Istoria românilor şi a mai multor neamuri„… – dar, NU ÎN STIL ILUMINIST-“Şcolist” Ardelean!!!

Sper, din toată inima, să vă daţi seama, cât mai curând că, din pacate, manipularea a început odată cu Şarpele Satanic din Rai…Iar Neamul Românesc Metafizic (cel prin care Dumnezeu va produce Re-Invierea Luminii Lumii – acum desacralizata cvasi-total, lumea… – Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat!!! – cum sugerează Eminescu, in articolul său din 1879, Misiunea noastră ca stat… ) fataţă de care eu, ca si dvs., am nesfârsit respect – nu este totuna cu POPORUL românesc, care inseamnă istorie nemernică/nemernicită/înjosită/înjositoare…

 

Aici, de obicei, se cam amestecă planurile, de către mulţi, chiar dintre cei cu multă bună-credinţă: între sacral-anistoric si nonsacral-istoric…Puteti, oameni buni,  avea sau nu incredere in mine: DAR REALITATEA VA VA CONTRAZICE PAS CU PAS…nu cartile de propaganda…, care ies pe banda rulanta, scoase atat de oportunişti, cat si de „fumegoşi de profesie„…. Este extrem de riscant, pentru idealurile multora dintre dvs., atat de curate si frumoase, sa păţiţi tocmai acel lucru de care mă acuzati pe mine: încurcarea planurilor (dublata de o leaca de miopie pe care v-o asumati, mulţi, din pur spirit de contradictie, sper…). EU NU LUCREZ NICIODATA DUPĂ URECHE: ÎMI CONFRUNT SURSELE DE O SUTĂ DE ORI, DE O MIE DE ORI…Pe lânga credinţă – o leacă de ştiinţă a lumii…nu strică! Nimeni, in istorie, nu e mai bun negociator cu dracul, decat cei care, toată istoria lor, au negociat, si acum, numai prin fraieri-mercenari lupta…SUA=Primul Mercenar al Israelului……(înca o dată: daca n-ar fi vorba de tragedia Neamului MEU Metafizic, m-aş amuza de lucrul dracului…cât de mesteşugit “lucră”/”îi lucră” pe fraieri”/hipnotizaţi/intoxicaţi, nu vedeţi?!… – după „revoluţia trandafirului”, cu Sakaşvili, va urma Haosul, prin care trupele americane vor înainta, ca pe bulevard, spre petrolul asiatic…Ei n-au nevoie, precum Satana – decât de PUSTIU…

Da, aveti perfectă  dreptate – nu e relevant nimic din cea ce voiesc eu a avertiza: CE DUMNEZEU AR PUTEA FI RELEVANT IN PUSTIU??????!!!!!!. …Că nu va voi să asculte (lumea…)şi să audă – …e treaba ei, de acuma…eu îmi voi fi facut datoria de conştiinţă…

prof. dr. ADRIAN BOTEZ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: