~„SCANDALUL ALEGERII DE PATRIARH“ – Cine face jocurile? Ordinul catolic care e o influenţă armată secretă, botezată „Mafia lui Dumnezeu“

Nu facem decât să amintim (şi să sublinie anumite aspecte!), ceea ce unii dintre cititori ştiu, deja, prin articolele dlui Florian Bichir, din ziarul Evenimentul Zilei, din 7-8 mai 2006.Iată doar câteva informaţii, spicuite de noi, dintre cele multe (şi nu totdeauma spuse cu obiectivism!), furnizate de ziaristul Bichir, despre „Opus Dei„-„Opera lui Dumnezeu„:”Fostul prim-ministru Radu Vasile, preotul Vasile B. Bogdan (n.n.: noi posedăm informaţii şi despre apartenenţa la „Opus Dei” a avocaţilor Răzvan Păsculescu, Laszlo Kiss – cu multe conexiuni la nivelul Prelaturii din Germania, Spania sau Vatican – ) , episcopul Virgil Bercea – sunt doar căţiva români care au avut sau au legături cu <<Opus Dei>>. In <<Evenimentul zilei de duminică>>, ei au povestit despre originea, funcţionarea şi obiectivele uneia dintre cele mai influente organizaţii din lume.
Constituţia <<Opus Dei>> îi sfătuieşte pe membri să păstreze (cităm): <<o tăcere prudentă, în ceea ce priveşte numele celorlalţi membri; nu trebuie să dezvăluie nimănui apartenenţa lor la <<Opus Dei>>.
<<Opus Dei>> reprezintă o adevarată armată creştină, care nu poartă uniformă, ci costum şi cravată. Soldaţii sunt miniştri, bancheri, profesori universitari, jurnalişti sau avocaţi. Iar toţi lucrează pentru împlinirea Operei lui Dumnezeu.
<<Opus Dei>> înseamnă aproape 84.000 de membri laici în întreaga lume, la care se adaugă 1.890 de preoţi, vreo 20 de episcopi, doi cardinali. „

Şi primele comentarii, pe care le socotim nu doar necesare, ci, în primul rând, de bun-simţ:

1-Ce fel de Dumnezeu adoră cei din „Opus Dei”, dacă, în plină eră creştină (cel puţin aşa se pretinde, de la Vatican!) – membrii ei „păstrează o tăcere prudentă”? Prin ce se diferenţiază comportamentul lor, de cel al Masoneriei/Masonilor, care se ştiu „cu musca pe căciulă”, că numai vorba vine că ei ar aduce „fericirea şi prosperitatea şi pacea mondiale” – când ei, de fapt, seamănă războiul pe unde trec… – iar războiul modern este (se ştie!) aducător de profituri personale, sau profituri ale unei oligarhii foarte restrânse?

2-Ce fel de armată şi-o fi alegând Dumnezeu (dacă este să-i credem pe cei de la „Opus Dei„…) , dacă această armată este formată din „miniştri, bancheri, profesori universitari, jurnalişti sau avocaţi”??? Poate să zică fostul prim ministru al României, Radu Vasile (trecut la catolicism „în miez de noapte, în plină beznă”…), ori preotul Vasile B.Bogdan, până li se va duce gura la urechi – dar Hristos-Dumnezeu a fost, în toţi cei trei ani şi şase luni de propovăduire a Noii Credinţe pe Pământ, în război deschis cu puterea cezarică; or, ce reprezintă „miniştrii”, decât administraţie cezarică, ce reprezintă „bancherii” decât „mamonismul” şi „camăta”, pe care Hristos-Dumnezeu le înfierează cu atâta vehemenţă, încât, pentru prima şi singura dată, simte nevoia de a folosi biciul, când îi aluingă pe „uzurieri” – bancherii de azi… – din Templul lui Dumnezeu, acuzându-i că au transformat Casa Domnului „în peşteră de tâlhari”…???!!! …Şi mai sunt şi „profesori universitari” – cei care, în majoritate, cel puţin în ultimul veac, au promovat, pe faţă, marxismul… – aducând demagogia la rangul de „artă demonică”, cu totul dubioasă… – iar cât despre „jurnalişti”-specialiştii de azi ai manipulării minţii Neamurilor Pământului, şi „avocaţi”, cărora ţăranul român le zice, cu atâta plasticitate, „lătrăi”…Dacă asta e Armata lui Dumnezeu, înseamnă că Dumnezeul lor (al membrilor lui „Opus Dei„) seamănă, la „poză şi figură”, leit cu Satana…ceva de speriat…

Cât despre cifrele de membri, vehiculate, ne naşte pe buze, în mod automat, fireasca întrebare: dacă Vaticanul pretinde, chiar şi prin emisarii lui români (Radu Vasile, Virgil Bercea, Vasile B. Bogdan etc.) că „Opus Dei” este Armata lui Dumnezeu, oare de ce-i trage inima la treabă pe aşa de puţini, să facă „voia lui Dumnezeu” pe Pământ? Nu sunt decât două răspunsuri:

a-ori autoritatea Vaticanului este înspăimântător de mică…(ceea ce noi ştim că nu este cazul…) – ori

b-ceea ce fac aceşti domni nu este, în niciun caz, „VOIA LUI DUMNEZEU”, în folosul larg, al omenirii… – şi, de aceea, cu cât mai puţini, cu atât se păstrează secretul potlogăriilor mai uşor şi se împart prada şi meritele la mai puţini, deci este mai…grasă prada şi mai substanţială/strălucitoare răsplata…

Parcă asta e logica din zilele noastre, nu? Şi, se pare, Vaticanul cezarismului papal, care s-a amestecat (şi a provocat chiar!) războaie dezintegratoare de lume (şi nu ne referim, ÎN NICIUN CAZ , la trecutul îndepărtat, pentru care papa Ioan Paul al II-lea a cerut scuze, în numele Bisericii Catolice…) – nu deviază deloc de la această logică perfect cezarică, deci ANTICRISTICĂ!!!

Ce, parcă trebuia să se ştie de către mulţi oameni de pe Pământ, cum au fost provocaţi, susţinuţi (în tot felul…) şi încurajaţi croaţii (şi slovenii…) catolici, să sară la gâtul sârbilor ortodocşi…???!!! Sau, cum „Solidarnosti”, aşa-zisa „mişcare sindicalistă” de la Şantierele Navale „Ursus”-Gdansk – din Polonia, nu era decât o oficină a Vaticanului-cel-Politic/Cezaric (electricianul Lech Walesa era o simplă fantoşă/marionetă – cu cât mai neşcolit, cu atât mai uşor de „smerit”…!), iar nu „expresia nemulţumirilor populare faţă de sistemul comunist perimat”???!!! Sau, amânarea cu 8 (OPT !!!) zile a protestului Vaticanului, faţă de izbucnirea, peste noapte, tâlhăreşte, a războiului din Iraq (încălcându-se toate normele juridice internaţionale!!!) – trebuia să aibă mulţi martori ai realelor „motivaţii de tăcere/întârziere” ale Vaticanului?! etc. etc. etc.

„Hegemonismul” Vaticanului, reaua-credinţă, aroganţa, foamea cumplită de dominaţie cezarică a catolicismului vaticanez, prin intimidarea şi subminarea celorlalte Biserici Creştine – toate acestea s-au văzut/reflectat clar, în declaraţia publică, din vara aceasta, a papei Benedict al XVI-lea…care consideră Singura Biserică a Tradiţiei Creştine, cea ORTODOXĂ – „o biserică particulară”…Şi dacă-i aşa de particulară, de ce să n-o confiscăm noi, Sfântul Scaun – ca pe orice SRL, din jungla capitalistă…???!!!

De aceea, faptul că IPSS Nicolae Corneanu, în cadrul emisiunilor de pe postul Realitatea TV, a făcut propagandă „pe faţă” pentru „studentul” catolicilor şi al protestanţilor vestici (Strasbourg-ul catolic şi Bossey – din Elveţia calvină…) – IPSS Daniel, Mitropolitul Moldovei, ni se pare relevant pentru forţele care „împing” din spate, azi, în ANB – în problema („capitală” nu doar pentru noi, ortodocşii… – ci şi pentru duşmanii cei mai înverşunaţi ai Ortodoxiei…) a alegerii Noului Patriarh…(Este tare greu de crezut că va simţi îndemn Sfântul Duh, să se pogoare într-o adunare în care colcăiesc cele mai străine de Dumnezeu interese!!!…). Vor fi fiind şi ex-securişti (noi am zice că, mai curând, foarte liberali „sereişti”…), şi masoni (noi am susţinut acest lucru, nu „mânaţi” de „lista lui Guşă”, ci având propriile noastre informaţii, foarte directe!), printre membrii ANB – dar, fie-ne iertat, cezarismul vaticanez depăşeşte, în influenţă şi vehemenţă, toate celelalte „mişcări subterane” din ANB, la un loc…Nu degeaba dl Bichir foloseşte, atunci când vrea să denumească „Opus Dei” – sintagma „Mafia lui Dumnezeu„…(Mai ţineţi minte, probabil, cum bătrânul naş sicilian, Vittorio Corleone, când voia să sugereze că are la mână, cu tot cu suflet, cu viaţă şi cu moarte, pe cineva… – avea expresia: „I-am făcut o propunere pe care nu o va putea refuza…” – să vedem ce propuneri „de nerefuzat” se vor face în ANB…pentru că e clar că degeaba se semnează diverse liste de susţinere a unor înalţi prelaţi ortodocşi patrioţi şi buni români… – listele acelea vor rămâne la coşul de gunoi al ANB, date fiind…datele problemei, în variantă vaticanezo-new york-eză…). Auziţi cum sună: „Mafia lui Dumnezeu”…Evident, nu a adevăratului Dumnezeu – „căci se vor scula atunci (n.n.: adică, acum, pentru că vremurile vestite de apostoli au cam venit/s-a cam „plinit” vremea…) mulţi hristoşi mincinoşi” – ci a „Adversarului”…

***

Mai jos, nu facem decât să redăm informaţie „brută”, din cea oferită de dl Bichir, în legătură cu anumite aspecte ale organizării şi istoricului „Opus Dei” – aspecte pe care autorul articolului de faţă fie nu a avut cum să le verifice, fie la care nu are de adăugat ceva – şi, deci, nici nu va interveni cu vreun comentariu:

Evolutia unei forte religioase

> 1902. Jose Maria Escriva se naste intr-o familie din clasa de mijloc, in regiunea spaniola Aragon.

> 1928. Escriva, acum un preot care traieste in Madrid, are o viziune (in care „Domnul isi exprima dorinta ca Opus Dei sa existe”) si pune bazele organizatiei care-i va ajuta pe laici sa gaseasca sfintenia in viata si munca de zi cu zi.

> 1939. Escriva publica „Calea”, o carte cu 999 maxime spirituale.

> 1962. Conciliul II al Vaticanului se deschide, impartasind viziunea lui Escriva asupra activismului laic.

> 1975. Moare Escriva; Alvaro del Portillo, un prieten apropiat al acestuia, este ales succesor.

> 1982. Papa Ioan Paul al II-lea acorda Opus Dei statutul de prelatura personala.

> 2002. Papa Ioan Paul al II-lea il canonizeaza pe Escriva, la doar 26 de ani dupa moartea acestuia, portretizandu-l ca pe „un sfant al vietii de zi cu zi”.

 

Categorii de membri

Laicii
> Supranumerarii (70% din totalul membrilor) pot sa fie celibatari sau casatoriti. Acesti membri ai Opus Dei traiesc in propria casa.

> Numerarii s-au angajat sa fie celibatari, sa traiasca in saracie si ascultare. Continua sa-si exercite profesia si traiesc in resedinte (nemixte) Opus Dei.

> Supleantii sau oblatii sunt membri care au facut legamant de celibat apostolic, dar nu sunt pe deplin disponibili pentru sarcinile apostolice. Locuiesc in general cu familiile lor. Unii numerari sau supleanti sunt chemati pentru preotie si formeaza clerul propriu al Opus Dei.

Preotii

> Numerarii reprezinta clerul Operei Domnului. Fac parte din Societatea Sacerdotala a Sfintei Cruci (asociatia de preoti a Operei Domnului).

> Mai sunt si cooperatorii sau colaboratorii. Acestia nu sunt membri Opus Dei si pot sa nu fie crestini sau catolici.

2,8 miliarde de dolari

> Potrivit unuia dintre zvonurile care circula despre Opus Dei, trecerea pe care organizatia o avea la Papa Ioan Paul al II-lea s-ar fi datorat faptului ca Opus Dei ar fi finantat „Solidaritatea”, dar si ca ar fi ajutat banca Vaticanului sa scape basma curata dupa scandalul din 1982.

> John Allen, jurnalist si critic al Vaticanului, care a publicat in 2005 o carte despre Opus Dei, si expertul sau financiar, Joseph Harris, au descoperit ca Opus Dei are proprietati in valoare de 344,4 milioane de dolari in America si o avere globala estimata la 2,8 miliarde de dolari. (A. D.)

Cata putere are Opus Dei?

> In cei 78 de ani de existenta, Opus Dei a actionat ca un magnet de zvonuri. Gruparea a fost acuzata ca a folosit averi imense si si-a cultivat influenta pentru a face aproape orice, de la sustinerea dictaturii spaniolului Francisco Franco, la grabirea sanctificarii parintelui Opus Dei si la „plantarea” adeptilor sai conservatori in toate guvernele, de la Varsovia la Washington.

> Unii spun ca cel mai mare secret al Opus Dei este implicarea sa in politica internationala. Noul regim conservator al Poloniei include si un ministru Opus Dei, alaturi de alti cativa oficiali, potrivit spuselor unuia dintre directorii grupului Opus Dei din Varsovia, citat de revista „Time”.

> In Peru, Juan Luis Cardinal Cipriani, primul cardinal Opus Dei, a spus: „Cele mai multe grupuri care lupta pentru drepturile omului sunt de fapt fronturi pentru miscari politice marxiste si maoiste”.

> Ani intregi, catolicii de la Washington au pastrat o lista informala a oamenilor Opus Dei suspusi, precum judecatorul Antonin Scalia, senatorii Rick Santorum si Sam Brownback, editorialistul Robert Novak si fostul sef FBI, Louis Freeh, arata publicatia „Time”.

„Românii din Opus Dei” – 8 mai 2006
Dezvaluiri. Ordinul catolic e o influenta armata secreta, botezata „Mafia lui Dumnezeu”

Fostul prim-ministru Radu Vasile, preotul Vasile B. Bogdan si episcopul Virgil Bercea sunt doar cativa romani care au avut sau au legaturi cu Opus Dei. In „Evenimentul zilei de duminica” ei au povestit despre originea, functionarea si obiectivele uneia dintre cele mai influente organizatii din lume.

Constitutia Opus Dei ii sfatuieste pe membri sa pastreze „o tacere prudenta in ceea ce priveste numele celorlalti membri; nu trebuie sa dezvaluie nimanui apartenenta lor la Opus Dei”.

Opus Dei reprezinta o adevarata armata crestina, care nu poarta uniforma, ci costum si cravata. Soldatii sunt ministri, bancheri, profesori universitari, jurnalisti sau avocati. Iar toti lucreaza pentru implinirea Operei lui Dumnezeu.
Opus Dei inseamna aproape 84.000 de membri laici in intreaga lume, la care se adauga 1.890 de preoti, vreo 20 de episcopi, doi cardinali.

Oficial, Opus Dei nu actioneaza in Romania, dar e greu de imaginat ca cea mai influenta organizatie catolica putea ocoli o tara latina cu peste un milion de credinciosi catolici.”

prof. dr. Adrian Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: